Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Συνεχίζεται για 10η εβδομάδα η απεργία διοικητικών

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Συνεχίζεται για 10η εβδομάδα η απεργία διοικητικών

Συνεδρίαση εκ νέου την Δευτέρα για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους


Συνέχιση της απεργίας τους για δέκατη εβδομάδα αποφάσισαν, το πρωί της Παρασκευής, οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο σύλλογος των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθήνας ολοκλήρωσαν την σημερινή συνεδρίασή τους ενώ, στη συνέχεια, πήγαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου σήμερα συζητήθηκε η αγωγή του υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου για να κηρυχτεί η απεργία τους παράνομη και καταχρηστική.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών, ωστόσο, θα συνεδριάσουν εκ νέου την Δευτέρα για να εκτιμήσουν την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Την ίδια στιγμή συνεδρίαζε η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου για να καταρτίσει το πρόγραμμα του εξαμήνου, με δεδομένο ότι τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα. Η συνεδρίαση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αφού διακόπηκε από ομάδες φοιτητών ακροαριστερών παρατάξεων που εισέβαλαν στο χώρο και εμπόδισαν τους συγκλητικούς να λάβουν αποφάσεις. 

Πάντως, όπως ανέφεραν εκπρόσωποι του Ιδρύματος, το πρόγραμμα των εξετάσεων θα καταρτιστεί και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος. 




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...