Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Η καλύτερη και... εξυπνότερη δουλειά του κόσμου!!!


Οι περισσότεροι θα θυμάστε το τηλεπαιχνίδι του Mega με παρουσιαστή το Φώτη Σεργουλόπουλο, όπου τα κέρδη των νικητών
, προέρχονταν από τα... ανεξόφλητα κερδισμένα δελτία του ΟΠΑΠ. Ο ήρωας της σημερινής μας ιστορίας

, κάνει κάτι παραπλήσιο. Μαζεύει πεταμένα δελτία από τους...

κάδους των πρακτορείων των ιπποδρομιών!

Σύμφωνα με την ιστορία που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στους New York Times, o 57χρονος κάτοικος του Μανχάταν, βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να ζει αυτόν και την οικογένεια του. Ο Leonardo βγάζει το ψωμί του ψάχνοντας τους κάδους έξω από τα...

πρακτορεία ιπποδρομιών για κερδισμένα δελτία κι αυτή του η ενασχόληση του αποφέρει περίπου $45.000 το χρόνο!

Ο Leonardo, ο οποίος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, ισχυρίζεται ότι καθημερινά βγάζει περίπου $100 με $300, ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα, εξαργύρωσε ένα δελτίο για $8.040. Το μεγαλύτερο cash του ήταν το 2006, όταν και βρήκε δελτίο το οποίο είχε προβλέψει τους νικητές σε 4 διαδοχικές κούρσες, κερδίζοντας έτσι $9.500.

'Κάθε χρόνο, δηλώνω τα εισοδήματά μου στην εφορία. Είναι νόμιμα κέρδη', δηλώνει ο Λεονάρντο, ο οποίος μετά από δέκα χρόνια δουλειάς και περίπου $500.000 κερδών, αποφάσισε να επεκτείνει την 'επιχείρησή' του. Προσέλαβε λοιπόν δύο φίλους του, οι οποίοι μαζεύουν τα σκουπίδια από τέσσερα άλλα πρακτορεία ιπποδρομιών και του τα μεταφέρουν για $25 τη σακούλα. Στη συνέχεια κι αφού συγκεντρώσει όλα τα δελτία, κάθεται για ώρες μπροστά από ένα scanner σε ένα πρακτορείο, ψάχνοντας για τους πεταμένους 'θησαυρούς'.
'Η γυναίκα μου στην αρχή νόμιζε πως είχα τρελαθεί επειδή είχα μείνει χωρίς δουλειά. Σύντομα όμως, βλέποντας πως τα λεφτά που φέρνω σπίτι είναι αρκετά καλά, άλλαξε γνώμη' (τρελή είναι;) 

Πηγή   kokoraki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...