Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Γερμανικό βίντεο χλευάζει την ιστορία μας

Ποιός Έλληνας μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του βλέποντας στο βίντεο τους απόγονους του Γ΄ RAIX , τους εκ βαρβάρων καταγωγής, τους Τουρκόσπορους του κερατά, αυτούς που στοχεύουν να μας κατακτήσουν εκ νέου, αγοράζοντας τα νησιά μας και της παραλίες μας ( πάντα με τη συνεργασία του εραστή τους ... και βέβαια τους Τούρκους εννοούμε ) ... να χλευάζουν την ιστορία μας ? ... ποιός ?

Βρέ δεν θα τους περάσει αυτή τη φορά ... ναί εμείς που αναδείξαμε τον πολιτισμό και τους δώσαμε τα φώτα μας ... τσάμπα... εφηύραμε και τον πρωκτικό έρωτα. Τσάμπα λοιπόν θα τους πη@@@@@με ...έναν, έναν και είμαι σίγουρος πως θα τους αρέσει ... το άσχημο είναι πως θα καλομάθουν και θα μας παρακαλάνε ... αλλά εμείς δεν θα μορούμε ... θα είμαστε αραχτοί στις παραλίες μας και θα κάνουμε απλωτές.
Η προπαγάνδα της συμμορίας ( Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Δανία, ... κ.α ) για την Ελλάδα κρατάει καιρό τώρα ... δεν είναι καινούργια ιστορία  ... μήπως ήρθε η ώρα ? ...
Δείτε το βίντεο ... περσινό μέν ... αλλά φαίνεται πως τους έχουμε κάτσει στο λαιμό ... που να τον κάτσουμε και από π.....
Οδηγίες προς ναυτιλλομένους ...
Για καλό και για κακό απομακρύνετε την πεθερά σας, μαζεύετε, πιάτα, ποτήρια, βάζα και οτιδήποτε εύθραυστο από το τραπέζι ... και ψυχραιμία.



soupia


                                                                 

                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...