Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τα ΜΑΤ "έπνιξαν" στα χημικά το Σύνταγμα για να εξαφανίσουν κάθε διαδηλωτή και αφήνουν τους κουκουλοφόρους να ρημάζουν την Αθήνα






- To ξενοδοχείο εκκενώθηκε για την ασφάλεια των ενοίκων
- Συγκρούσεις παντού! Σταδίου, Καραγ. Σερβίας, Αμερικής και Πανεπιστημίου!
- 29 προσαγωγές και 3 συλλήψεις! - 19 αστυνομικοί τραυματίες ΒΙΝΤΕΟ
- ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι μάχες συνεχίζονται. Η καταστροφή συνεχίζεται και όλα όσα συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας τις τελευταίες ώρες δίνουν την χαριστική βολή, τόσο στον τουρισμό, όσο και στο κίνημα των Αγανακτισμένων.

Η σημερινή διαδήλωση θα μπορούσε να είναι μια από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών και να είναι και ειρηνική. 'Ομως κάποιοι είχαν άλλα σχέδια. Και σε αυτά τα σχέδια βοήθησε και η αστυνομία.

Η χρήση χημικών που γίνεται τις τελευταίες ώρες είναι το λιγότερο υπερβολική.

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Για ακόμα μια φορά η αστυνομία το μόνο που κάνει είναι να πνίγει μια ολόκληρη πόλη στα χημικά και να αφήνει ανεξέλεγκτους τους προβοκάτορες να κάνουν το καταστροφικό τους έργο! Μάλιστα, τα ΜΑΤ με ασύλληπτη χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης κατάφεραν να αδειάσουν από τους διαδηλωτές την Αμαλίας, την Πλατεία Συντάγματος, ενώ αυτή την ώρα χημικά πέφτουν μέχρι και την Ερμού σε μία προσπάθεια των ΜΑΤ να εξαφανίσουν τους πάντες από την ευρύτερη περιοχή ακόμα κι αν αυτοί τόσες ημέρες διαδήλωναν ειρηνικά.

Δείτε την τεράστια επιχείρηση της Αστυνομίας να μην αφήσει ούτε έναν διαδηλωτή στο Σύνταγμα


Ήταν τέτοια η μανία των ΜΑΤ να εξαφανίσουν τα πάντα που την πλήρωσαν και αθώοι πολίτες, οι οποίοι πολλοί τραυματίστηκαν. Ανάμεσά τους και ο δημοσιογράφος του NewsIt, ο οποίος δέχθηκε μία κροτίδα λάμψης στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά. 
Γενικά στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Γεννηματά βρίσκονται 31 πολίτες τραυματίες, με ελαφριά εγκαύματα, χτυπήματα από πέτρες στο κεφάλι και αναπνευστικά προβλήματα.

Για ακόμα μια φορά η ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης αφήνει την πρωτεύουσα της χώρας έρμαιο στα χερια εκείνων που θέλουν και μπορούν να σπέρνουν την καταστροφή.

Όταν ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας αναγκάζεται να προχωρήσει σε εκκένωση, όταν αδειάζει από τους ενοίκους του ένα ιστορικό ξενοδοχείο τότε φαίνεται σε όλο της το μεγαλείο η ανικανότητα των κυβερνώντων να επιβάλουν την τάξη στην καρδιά της πρωτεύουσας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  του ξενοδοχείου King George:
"Η Διεύθυνση του ξενοδοχείου King George Palace με γνώμονα την ασφάλεια των ενοίκων και των εργαζομένων ανακοινώνει την πλήρη εκκένωση του ξενοδοχείου λόγω του ανεξέλεγκτου χαρακτήρα των επεισοδίων που λαμβάνουν χώρα στην Πλατεία Συντάγματος".

Σε επικοινωνία που είχαμε με το ξενοδοχείο μας ενημέρωσαν οτι η απόφαση αυτή ελήφθη από χθες και από νωρίς οι περισσότεροι ένοικοι του ξενοδοχείου μεταφέρθηκαν σε άλλα του ομίλου.

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ


Από τις 16.30 ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Τα ΜΑΤ κύκλωσαν την πλατεία και ανάγκασαν τον κόσμο να ανέβει επάνω χωρίς όμως να μπορεί να κυκλοφορήσει. Γύρω από την πλατεία γίνονται συνεχώς συγκρούσεις με τους κουκουλοφόρους.

Οι μάχες εκτείνονται από την Πανεπιστημίου και την Αμερικής, έως την Αμαλίας και την Καραγιώργη Σερβίας. Τα μέτωπα σήμερα είναι πολλά και σε πολλούς δρόμους έχουν στηθεί οδοφράγματα. Πολλοί από τους κουκουλοφόρους είναι οπλισμένοι με σφεντόνες.

ΩΡΑ 16.54 Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΩΡΑ 16.54 Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Το Newsit σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας.




Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Πως να λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία κάτω από τετοιες συνθήκες;
Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Πως να λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία κάτω από τετοιες συνθήκες;

ΩΡΑ 15.39 Η διοίκηση του King George ανακοινώνει οτι εκκενώνει το ξενοδοχείο
ΩΡΑ 15.33 Η Βουκουρεστίου δεν υπάρχει πια. Οι κουκουλοφόροι την έχουν μετατρέψει σε πεδίο μάχης. Οι ζημιές ανυπολόγιστες.

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Μαζεύουν πολεμικό υλικό σε κάδο
ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Μαζεύουν πολεμικό υλικό σε κάδο

Oλα ρημαγμένα από τους κουκουλοφόρους
Oλα ρημαγμένα από τους κουκουλοφόρους

 
ΩΡΑ 15.10 Πανικόβλητος ο κόσμος τρέχει να προστατευθεί
ΩΡΑ 15.10 Πανικόβλητος ο κόσμος τρέχει να προστατευθεί

ΩΡΑ 14.58 Μάχες διαδηλωτών και ΜΑΤ στην συμβολή της Καραγιώργη Σερβίας με την Σταδίου. 'Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 26 προσαγωγές και 3 συλλήψεις.








ΩΡΑ 14.50 Οδοφράγματα και στην συμβολή Σταδίου και Αμερικής. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι διαδηλωτές έχουν καταφύγει στην Ερμού και την Μητροπόλεως αλλά δηλώνουν αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν τα όπλα...




ΩΡΑ 14.46 Σύλληψη διαδηλωτή από τα ΜΑΤ



ΩΡΑ 14.30 Οι μάχες συνεχίζονται! Πολλοί είναι οι τραυματίες που μεταφέρονται στο πρόχειρο ιατρείο που έχει στηθεί στο ΜΕΤΡΟ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.



ΩΡΑ 14.16 Μάχες σώμα με σώμα αυτή την ώρα διαδηλωτών και ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος. Πολλοί από τους διαδηλωτές έχουν απωθηθεί στην Αμαλίας στο ύψος της εισόδου του Εθνικού Κήπου και οι αστυνομικοί δεν τους αφήνουν να επιστρέψουν στην πλατεία.

ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ





Τα χημικά εχουν καλύψει τα πάντα, ενώ την ώρα που ο κόσμος ετρεχε πανικόβλητος να ξεφύγει τα ΜΑΤ τον ποδοπατούσαν! Χαρακτηριστικό είναι οτι από τον πανικό έγινε συνωστισμός στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα!



Ζήτημα χρόνου η εμφάνιση των γνωστών κρανοφόρων...
Ζήτημα χρόνου η εμφάνιση των γνωστών κρανοφόρων...



ΩΡΑ 13.47 Πολίτες τρέχουν να αποφύγουν τα χημικά που έχουν καλύψει τα πάντα



ΩΡΑ 13.45 Τα ΜΑΤ απαντούν με χημικά και το Σύνταγμα πνίγεται και πάλι στους καπνούς.



ΩΡΑ 13.40 Ξέσπασαν επεισόδια, όταν ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να "σπάσει" το κιγκλίδωμα το οποίο έχει στήσει η αστυνομία μπροστά από τον 'Αγνωστο Στρατιώτη. Οι διαδηλωτές κατάφεραν να το πάνε λίγο πιο μπροστά και σε ορισμένα σημεία να το ρίξουν κάτω.

ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΠΛΟΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.


Πηγή   Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...