Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ AGIORITIKOVIMA.GR KAI TON ΣΥΛΛΟΓΟ ΄΄ΠΙΣΤΗ΄΄-Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΝΙΚΙΕΤΑΙ!


Στηρίζουμε τα παιδάκια με καρκίνο, είμαστε δίπλα τους όσο μπορούμε. Ο παιδικός καρκίνος είναι
ιάσιμος σε ποσοστό άνω του 80%. Το agioritikovima.gr σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις (ο καρκίνος στη παιδική ηλικία) ΄΄Πίστη΄΄συνδιοργανώνουν καμπάνια αγάπης για τα εκατό και πλέον παιδιά με καρκίνο,ηλικίας που νοσηλεύονται στις τέσσερις κλινικές(αιματολογικές και ογκολογικές) του νοσοκομείου Παίδων ΄΄Αγία Σοφία΄΄. Η καμπάνια ξεκινά σήμερα Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και λήγει τη Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011.
Με μία τηλεφωνική κλήση στο 901 11 159 159 (μόνο απο σταθερό ΟΤΕ 3,68 € / κλήση) ή με κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου 0026.0426.34.0100094467(Eurobank) ενισχύεται το αξιόλογο έργο που γίνεται για τα ασθενούντα παιδιά,απο τα νεογέννητα ..μέχρι 18 χρονών.
Ο παιδικός καρκίνος “Θερίζει” και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, κάθε χρόνο περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται από καρκίνο και κυρίως από λευχαιμία. Μάλιστα, ο παιδικός καρκίνος αποτελεί τη συχνότερη αιτία θανάτου, μετά τα ατυχήματα, για τα παιδιά ηλικίας μεγαλύτερης του ενός έτους.


Πηγή         i-diadrpmi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...