Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Μούσχουρη: Οι Έλληνες έμαθαν να μη δουλεύουν...

Μούσχουρη: Οι Έλληνες έμαθαν να μη δουλεύουν...



Θύελλα αντιδράσεων από τις δηλώσεις της μεγάλης ερμηνεύτριας

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η συνέντευξη της διάσημης ερμηνεύτριας Νάνας Μούσχουρη στη γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Σε ιδιαίτερα αυστηρούς - και προκλητικούς - τόνους, η κ. Μούσχουρη ασκεί έντονη κριτική στους Έλληνες πολιτικούς, αλλά και πολίτες, επιρρίπτοντάς τους ευθύνες ότι έμαθαν να μη δουλεύουν. Μάλιστα, δήλωσε ιδιαίτερα θυμωμένη με τους Έλληνες...

«Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες σήμερα, κάτι που κατανοώ και θεωρώ σωστό. Είμαι θυμωμένη με τους Έλληνες και κυρίως, με τους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, «οι σοσιαλιστές έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα. Ενθάρρυναν τους ψηφοφόρους τους να πιστεύουν ότι δε χρειάζεται να εργάζονται πολύ στις σίγουρες και καλοπληρωμένες δουλειές τους».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «χρειαζόμαστε την Ευρώπη, όλοι μας. Ακόμη και οι Έλληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να εξοφλούν τα χρέη τους. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ε.Ε., ζούσαμε σε ένα ψέμα, μέσα σε μια ψεύτικη ευημερία. Και πιο εύποροι ήταν αυτοί που επέλεξαν ποιοι θα τους κυβερνούν».





Πηγή          newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...