Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Hire a Greek: Οι ομογενείς στο πλευρό των Ελλήνων ανέργων !




Λόγω οικονομικής κρίσης και δυσκολίας εύρεσης εργασίας στην Ελλάδα, αρκετοί είναι οι Έλληνες που έχουν καταφύγει στο εξωτερικό ή σκέφτονται να εγκαταλείψουν τη χώρα για να ζήσουν στο εξωτερικό.


Έτσι αναζητούν δουλειές στο εξωτερικό ή από απόσταση. Το «Hire a greek» (hireagreek.gr) ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσφέρει βοήθεια και να αποκαταστήσει επαγγελματικά όσους ψάχνουν την τύχη τους στο εξωτερικό.
Ο ιδιοκτήτης του site greekreporter.com, Αναστάσιος Παπαποστόλου, στον οποίο ανήκει η πρωτοβουλία αυτή, δήλωσε: «όλα ξεκίνησαν επειδή λάμβανα καθημερινά στο mail μου πάνω από 20 βιογραφικά Ελλήνων οι οποίοι ζητούσαν εργασία στο εξωτερικό. Νέοι μορφωμένοι με πτυχία και μεταπτυχιακά που αδυνατούν να βρούνε δουλειά στη χώρα τους. Σκέφτηκα λοιπόν πως αν κοινοποιούνταν αυτό με κάποιο τρόπο στους Έλληνες επιχειρηματίες του εξωτερικού, πιθανόν να βρισκόταν μια λύση. Θέλω να σας πω ότι στις πρώτες τέσσερις ημέρες λειτουργίας του σάιτ έχουν εγγραφεί περισσότεροι από 1.000 Έλληνες οι οποίοι έστειλαν βιογραφικά».
Οι θέσεις που έχουν περισσότερη ζήτηση ανάμεσα στα βιογραφικά που έχουν σταλεί μέχρι στιγμής είναι Web designers σε Αμερική και Καναδά, αλλά και όλα τα επαγγέλματα σχετικά με την Πληροφορική καθώς και οικονομολόγοι. Οι θέσεις εργασίας για εξ αποστάσεως εργασία είναι μοντέρ, μεταφραστές, αλλά και σχεδιαστές web. 


neolaia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...