Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

VIDEO: Η συγκλονιστική ιστορία ενός αυτιστικού που ανακάλυψε ότι μπορεί να τραγουδήσει!

VIDEO: Η συγκλονιστική ιστορία ενός αυτιστικού που ανακάλυψε ότι μπορεί να τραγουδήσει!



Το όνειρό του πραγματικότητα ετοιμάζεται να κάνει ο 25χρονος Κyle Coleman, ο οποίος διαγνώστηκε με αυτισμό στην ηλικία των τριών.

Έχοντας πολύ περιορισμένη ικανότητα ομιλίας και χωρίς να έχει καταφέρει ποτέ να πει ολόκληρη πρόταση, ο νεαρός ανακάλυψε ότι έχει υπέροχη φωνή και μπορεί να τραγουδήσει!
Την αρχή έκανε η μητέρα του το 2009 όταν τον παρότρυνε να ακολουθήσει θεραπεία με μουσική και έκτοτε η θεραπεύτριά του Carine Kelley τον βοήθησε να εκφράσει τα συναισθήματά του μέσα από το τραγούδι και τη μουσική.
«Ο Kyle διαθέτει έμφυτο ταλέντο στη μουσική και μπορεί να παίζει τα αγαπημένα του τραγούδια στο αρμόνιο, χωρίς να κατέχει προηγούμενη μουσική γνώση. Όταν τραγουδάει, η προσωπικότητα και τα συναισθήματά του λάμπουν μέσα στο τραγούδι και η αυτοπεποίθησή του βρίσκεται στα ύψη», αναφέρει.
Στη συνέχεια απευθύνθηκε σε ένα στούντιο και ηχογράφησε το αγαπημένο του τραγούδι «Monday, Monday» των Mamas and Papas. Ο εντυπωσιασμένος ιδιοκτήτης του πρότεινε να ηχογραφήσει έναν φιλανθρωπικό δίσκο και τώρα ο Kyle ετοιμάζεται για το ντεμπούτο τoυ.








mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...