Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Πελοπόννησος.Το ξύλο της αρκούδας στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου- Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ένας εκ των παρευρισκομένων [video]





Κάποτε τα βλέπαμε να συμβαίνουν στα κοινοβούλια της Άπω Ανατολής και γελάγαμε με τα χάλια τους...... Τώρα ήρθε η ώρα να γελάσουμε με τα δικά μας.... τα συμπεράσματα δικά σας!!


Γυαλιά – Καρφία έκαναν το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου συνεδρίαζε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, αγρότες και κάτοικοι της περιοχής που αντιδρούν στην εγκατάσταση της μονάδας βιοαερίου.
Κατά την διεξαγωγή ψηφοφορίας για το συγκεκριμένο θέμα, όταν διαπιστώθηκε ότι κάποιοι από τους συμβούλους σε σχέση με αυτή που είχαν κρατήσει την περασμένη Δευτέρα και στήριζαν την πρόταση του περιφερειάρχη, που ήθελε την έγκριση της μελέτης, μια ομάδα πολιτών παρενέβησαν, προπηλακίζοντας περιφερειακούς συμβούλους, αναποδογυρίζοντας έδρανα, πετώντας μπουκάλια με νερό και αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί το χάος.
Λόγω των επεισοδίων η συνεδρίαση διακόπηκε για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, ενώ ένας πολίτης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Τρίπολης.
arcadialive







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...