Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Συνελήφθησαν τρεις μασέζ σε παραλίες




Συνελήφθησαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις αντίστοιχα τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Κίνας (δυο γυναίκες 22 και 23 ετών και ένας άνδρας 45 ετών) κατηγορούμενοι για παράνομη παροχή υπηρεσιών φυσικοθεραπείας (μασάζ).

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος συλληφθείς διέμενε παράνομα στην χώρα.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα σε παραλία στο Φαληράκι Ρόδου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Φαληρακίου, εντόπισαν τον 45χρονο να παρέχει υπηρεσίες μασάζ έναντι αμοιβής σε λουόμενους, χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής.

Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα σε παραλία στην πόλη της Κω, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω η 23χρονη να παρέχει υπηρεσίες μασάζ έναντι αμοιβής σε λουόμενους, χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής και σε έλεγχο που έγινε βρέθηκε στην κατοχή της το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι σε παραλία της Θήρας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας η 22χρονη να παρέχει υπηρεσίες μασάζ έναντι αμοιβής σε λουόμενους, χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...