Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Προδότης όποιος Έλληνας βουλευτής ψηφίσει τα μέτρα




Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για την αγάπη προς την πατρίδα και την δημοκρατία ,έφταναν στο σημείο να εξορίζουν όσους τους θεωρούσαν απειλή , ανεξαρτήτως αν ήταν ήρωες η επιφανείς άντρες.

Υπερβολή και παραλογισμός , αλλά λειτούργησε άψογα η κοινωνία τους , όπως έδειξε η ιστορία.
Η σημερινή μέρα για τη χώρα μας είναι ιστορική. Στο ελληνικό Κοινοβούλιο, οι 300 εκπρόσωποι των Ελλήνων καλούνται να ψηφίσουν για το δυσβάσταχτο πακέτο μέτρων των 17 περίπου δισ. ευρώ.
Το πολυνομοσχέδιο που τελικά θα κατατεθεί με τη μορφή ενός άρθρου και θα περιλαμβάνει και τα εργασιακά , αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα για την ελληνική κοινωνία που καθημερινά αγκομαχά δίνοντας τον αγώνα για την επιβίωση.
Η «Μεγάλη Τετάρτη» για την Ελλάδα θα μείνει στην ιστορία, όπως και οι βουλευτές που θα πουν «ναι» στο κατάπτυστο Μνημόνιο 3 και θα βάζουν την υπογραφή τους στην καταδίκη και υποδούλωση της χώρας στους δανειστές.
Μπορεί η λέξη «προδότης» να είναι βαριά, αλλά πως μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον που με την ψήφο του εκχωρεί την εθνική κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις; Σε δυνάμεις όπως η Γερμανία που μας χρωστάει και δεν της χρωστάμε.
Όσοι βουλευτές ψηφίσουν το Μνημόνιο 3 θα είναι εχθροί της Πατρίδος και του λαού.
Κατακτήσεις δεκάδων χρόνων θα χαθούν σε μια στιγμή. Κατακτήσεις χιλιάδων ανθρώπων, κατακτήσεις αιματοβαμμένων αγώνων θα εξαϋλωθούν σε μια στιγμή. Η κοινωνία θα μπει σε μια διαδικασία κανιβαλισμού που όμοιά της δεν έχει ζήσει ούτε η γενιά που είδε τους Ναζί να κόβουν βόλτες στην Ομόνοια, που πείνασε, που θρήνησε νεκρούς. Η πραγματικότητα που μας επιφυλάσσει το Μνημόνιο δεν μοιάζει με εφιαλτική. Είναι εφιάλτης».
Η ιστορία είναι μπροστά σας κυρίες και κύριοι βουλευτές. Θα σας καταγράψει ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ή ως ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...