Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ για τις απολύσεις και το πρόγραμμα δράσης.Συλλαλητήριο της ΠΟΕ – ΟΤΑ




Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη χθεσινή της συνεδρίαση αποφάσισε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεωντων εργαζομένων στο Δημόσιο ενάντια στο ανάλγητο, αντεργατικό και αντισυνταγματικό μέτρο των απολύσεων που η τρικομματική κυβέρνηση συνεχίζει να το παρουσιάζει με το μανδύα της διαθεσιμότητας, προσπαθώντας να αποκρύψει την οδυνηρή πραγματικότητα που ξημερώνει για χιλιάδες Δημόσιους Υπαλλήλους τους επόμενους 14 μήνες.

Αναλυτικά, η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.- Σήμερα Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των Ομοσπονδιών - μελών της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προκειμένου να συζητηθεί και να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Ακολούθως στις 12:00 θα υπάρξει συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

2.Την πραγματοποίηση 4ωρης Στάσης Εργασίας (από 11.00 έως τη λήξη του ωραρίου) την Πέμπτη, 22 Νοέμβρη 2012 και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.30 μ.μ. Θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,

3.Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε ακόμα τη σύγκληση Γενικού Συμβουλίου την Τετάρτη, 5 Δεκέμβρη 2012, ενώ στο μεσοδιάστημα θα πραγματοποιηθούν αγωνιστικές κινητοποιήσεις διαφόρων μορφών, προκειμένου να συνεχιστεί ο συντονισμένος αγώνας των εργαζομένων κατά των απολύσεων, αλλά και της διάλυσης των δημοσίων υπηρεσιών που με διαδικασίες αμφίβολης συνταγματικότητας επιταχύνει η τρικομματική κυβέρνηση.



                 Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...