Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

"Δεν αυτοκτονείτε και ανησυχώ"



Δεν ξέρω αν τα μάθατε τα νέα, αλλά δεν είναι μόνο τα μικροσωματίδια και οι λοιποί ρύποι, επικίνδυνοι για την υγεία, αλλά και οι περισσότερες συσκευές καύσης βιομάζας.
 

Σύμφωνα λοιπόν με δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Βιομηχανίας, Σ. Ευσταθόπουλου, έπειτα από δειγματοληπτικό έλεγχο στον οποίο υπεβλήθησαν 15 εταιρείες, διαπιστώθηκε πως το 60% των συσκευών καύσης βιομάζας που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, είναι ακατάλληλες, καθώς δε φέρουν τις απαραίτητες σημάνσεις. 

Καλό ε;

Με άλλα λόγια, το κράτος επέτρεψε σε εκατοντάδες χιλιάδες ακατάλληλες ξυλόσομπες να εισέλθουν στην ελληνική αγορά, τα εμπορικά καταστήματα και τελικά τα σπίτια των Ελλήνων πολιτών, εισπράττοντας φυσικά το ΦΠΑ από ΌΛΟΥΣ, για να διαπιστώσει, αφού συνέβησαν όλα αυτά.. πως είναι επικίνδυνες.

Αναρωτιέμαι και στα τρόφιμα το ίδιο κάνουν;

Από εδώ το πήγαν, από εκεί το πήγαν, στο τέλος θα έρθουν να μας το βάλουν με το ζόρι το πετρέλαιο και θα μας κατσικώσουν και κάνα χαράτσι με το νερό. Ή απλά δε θα έχει κανείς θέρμανση. 

Τα έγραφα εγώ για το "επίδομα κουβέρτας", αλλά κοροϊδεύατε... Χρυσές δουλειές θα έκαναν οι βιοτεχνίες μας. Αχαΐρευτοι!

Πάντως οφείλουμε να παραδεχτούμε, πως για άλλη μια φορά η ελληνική κυβέρνηση Σαμαρά, έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο. Όσο να πεις, είναι πιο ανθρώπινο να πεθαίνεις από το κρύο, παρά από δηλητηρίαση. 





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...