Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Λίστες διαθεσιμότητας ανά υπουργείο – Ποιοι και από που φεύγουν από τα υπουργεία Υγείας - Παιδείας – Εσωτερικών
Περισσότερες από 6.800 θέσεις περιλαμβάνουν οι λίστες που κατέφθασαν χθες τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας από όλα τα υπουργεία προς το Οικονομικών και το Διοικητικής Μεταρρύθμισης που θα συντονίσουν το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας.

Οι τρεις μεγάλες δεξαμενές είναι τα υπουργεία Εσωτερικών, Υγείας και Παιδείας
Οι ΓΓ που έστειλαν τις λίστες χθες περιγράφουν ακριβώς από ποιες δομές θα προέλθουν οι υπάλληλοι που θα βγουν σε διαθεσιμότητα έτσι αναμένεται στα υπουργεία αυτά να τεθούν σε διαθεσιμότητα:
Υπουργείο ΥγείαςΣυνολικά 1.618 εργαζόμενοι
280 ιατροί. Περιλαμβάνονται επίσης νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικόΟι εργαζόμενοι στην υγεία θα προέλθουν από μονάδες χαμηλής πληρότητας που θα μετατραπούν σε αστικά κέντρα υγείας και μονάδες φροντίδας ασθενών σε τελικό στάδιο.

Υπουργείο Παιδείας Διοικητικό προσωπικό ΑΕΙ και ΤΕΙΉδη ανακοινώθηκε η λίστα των πρώτων 2.122 εκπαιδευτικών που μπήκαν σε διαθεσιμότητα από το υπουργείο Παιδείας. Υπουργείο ΟικονομικώνΟδηγοί, υπάλληλοι καθαρισμού (περίπου 400 άτομα)

Υπουργείο εργασίαςΠερίπου 600 άτομα που σήμερα υπηρετούν στα Ασφαλιστικά ΤαμείαΣτις 23 του μήνα οι θέσεις που περιγράφονται στις εκθέσεις που έστειλαν οι Γ.Γ. των υπουργείων θα καταργηθούν ώστε στις 16 Σεπτεμβρίου οι υπάλληλοι να βρεθούν εκτός δημοσίου σε καθεστώς διαθεσιμότητας.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...