Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Εγγραφές πρωτοετών στα Πανεπιστήμια. Οι νέες προθεσμίες


Τα Πανεπιστήμια στα οποία δεν ολοκληρώθηκαν ακόμη οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών, οι διοικήσεις των αποφάσισαν νέες παρατάσεις, αν και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι σε επικοινωνία με τη σχολή τους , διότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις των διοικητικών υπαλλήλων στα Ιδρύματα, συνεχίζονται και την άλλη εβδομάδα. Ειδικότερα: 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 
Στο ΕΚΠΑ οι εγγραφές παρατάθηκαν μέχει και 15 Νοεμβρίου
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Παρατείνονται οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών μέχρι 25 Οκτωρίου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ  
Οι πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι επρόκειτο να εγγραφούν στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου   και δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους , μπορούν να προσέλθουν για εγγραφή στις οικείες Γραμματείες έως ην Τετάρτη 30/10/2013, ημέρες και ώρες που δέχονται οι Γραμματείες.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Γίνεται γνωστό ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Διοικητικών Υπαλλήλων ΑΕΙ έχει κηρύξει πενθήμερη απεργία για την επόμενη εβδομάδα, από τις 21 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2013. 
Όσοι φοιτητές δεν έχουν κάνει εγγραφές, παρακαλούνται να απευθύνονται στους Προέδρους των Τμημάτων και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της Πρυτανείας.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Ενημερωθείτε από το συνημμένο Πίνακα ΕΔΩ   για τις Ημερομηνίες Εγγραφών των Πρωτοετών, την Αναπλήρωση της Εξεταστικής Περιόδου και τις Hμερομηνίες έναρξης Μαθημάτων στα Τμήματα του Πανεπιστημίου.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών παρατείνονται έως την Παρασκευή 25/10/2013.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...