Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Σε νέα 48ωρη οι διοικητικοί «Διχάζει» τους φοιτητές η απεργία των διοικητικών



Οι συγκεντρωμένοι στην οδό Κοραή, ανταποκρινόμενοι σε σχετική πρόσκληση της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ, ζήτησαν τον τερματισμό της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων και την άμεση επανέναρξη των μαθημάτων.

Όπως υποστηρίζουν στο κάλεσμά τους διαδηλώνουν «για την απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας της ακαδημαϊκής κοινότητας να ανοίξουν άμεσα οι σχολές.

Θα βρισκόμαστε εκεί, επειδή κάποιοι καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας και μας απαγορεύουν να εκφράσουμε τις απόψεις μας ελεύθερα, μέσα στις σχολές μας».

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχουν συγκεντρωθεί 28.766 διαδικτυακές υπογραφές για να ανοίξουν οι σχολές.
Αντιθέτως, οι φοιτητές που συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια, προερχόμενοι κυρίως από συλλόγους φοιτητών προερχόμενων από αριστερές παρατάξεις, εκδήλωσαν την συμπαράστασή τους στον αγώνα των διοικητικών υπαλλήλων ΑΕ ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας.

Σε νέα 48ωρη οι διοικητικοί
Οσον αφορά τους διοικητικούς υπάλληλους του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν και η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο αποφάσισαν ύστερα από 75 ημέρες απεργίας να προχωρήσουν και σε νέα 48ωρη για τη Δευτέρα και την Τρίτη.
Αποφάσισαν επίσης να μην προσέλθουν στον διάλογο που έχει από χθες καλέσει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...