Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ (;)


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!
Οι κινδυνοι στην υγεια κρατουν το προγραμμα μυστικο απο τις υπηρεσιες των ΗΠΑ, για να μην βρεθουν κατηγορουμενοι και πληρωσουν αποζημειωσεις!

Οι αεροψεκασμοι με ρινισματα αλουμινιου γινονται, παροτι αυτο ειναι καρκινογονο με την μορφη οξειδιου, για να μπορεσουν οι δορυφοροι με τις υπερυθρες ακτινες να εντοπισουν υπογεια κοιτασματα νερου, πετρελαιου και άλλων ορυκτων υψηλης σπουδαιοτητας!
Οι κινδυνοι στην υγεια κρατουν το προγραμμα μυστικο απο τις υπηρεσιες των ΗΠΑ, για να μην βρεθουν κατηγορουμενοι και πληρωσουν αποζημειωσεις! Η δορυφορικη τεχνολογια με συστηματα γαιωεντοπισμου, laser και υπερυθρες ορθοφωτογραφιες ειναι πλεον η κυριαρχη μεθοδος ερευνων για το υπεδαφος. Το αλουμινιο καθως επεισερχεται στο υπεδαφος μεσα απο τα υπογεια υδατα κατευθυνεται πιο βαθεια και οι χρωματικες αλλαγες (θερμοκρασιας) στον φασματογραφο δειχνουν την συσταση της γης!
Η προ του αλουμινιου και η μετεπειτα ερευνα συγκρινονται μεταξυ τους και προκυπτουν τα επιστημονικα δεδομενα. Τα σεισμικα ρηγματα πχ εντοπιζονται με τον ιδιο τροπο και οταν αυτα υπερθερμενονται απο τις πιεσεις, λόγω της μετακινησης των τεκτονικων πλακων προαναγγελεται σεισμικη δραστηριοτητα. Λενε οτι ο βομβαρδισμος με ιοντα επιταχυνει την εκδηλωση του σεισμικου φαινομενου.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ -ΠΟΥ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΜΕΛΕΤΗ- ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΡΥΛΟΥΝΤΑΙ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...