Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Όρμησαν στην Τρόικα και στο γραφείο Στουρνάρα -Αντιδρούν για τα νέα μέτρα




Απρόσμενες εκπλήξεις επιφύλασσαν πολίτες στα μέλη της Τρόικα που πήγαν στο υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Στουρνάρα.
Μόλις έφτασε έξω από το υπουργείο, ο Πολ Τόμσεν έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες. Μάλιστα, ένας αγανακτισμένος πολίτης πέταξε κέρματα κατά του απεσταλμένου του ΔΝΤ.
Τα κέρματα που εκτοξεύθηκαν δεν βρήκαν τον εκπρόσωπο των δανειστών, αλλά το καπό του οχήματος, ενώ ο κ. Τόμσεν κοντοστάθηκε για να δει τι έχει συμβεί. Άμεση ήταν η αντίδραση των αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο, αφού συνέλαβαν το δράστη και στη συνέχεια τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ.
Στη συνέχεια, ο Πολ Τόμσεν, αλλά και Ματίας Μορς (ο Κλάους Μαζούχ δεν συμμετέχει στην πρώτη συνάντηση) πήγαν στο προγραμματισμένο ραντεβού με τον Γιάννη Στουρνάρα. Ωστόσο και εκεί τους περίμενε μία έκπληξη, καθώς δημόσιοι υπάλληλοι -που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα- με ντουντούκες και φωνάζοντας συνθήματα προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών και να διακόψουν τη συνάντηση.
Η διαμαρτυρία διήρκεσε μόνο λίγα λεπτά και στη συνέχεια -με την παρέμβαση της αστυνομίας- οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν.


Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...