Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Το νέο επάγγελμα του πεζοδρομίου , που βγάζει μαύρα χρήματα f

Το νέο επάγγελμα του πεζοδρομίου , που βγάζει μαύρα χρήματα

Απίστευτα πράγματα και μάλιστα σε βαθμό που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Τι να μας πει η κάθε ΤΡΟΙΚΑ όταν οι Έλληνες έχουν μυαλό και μάλιστα τετραπέρατο.

Το νέο επάγγελμα , έχει πλέον καθιερωθεί έξω απο μεγάλες Δημόσιες Υπηρεσίες και όχι μόνο .
Μαύρο χρήμα παντού .....

Τώρα μετά την αποκάλυψη ... να δούμε τι θα μας πούνε .
Άκουσον Άκουσον .....
Η Απάτη που δεν μπορούν να σταματήσουν έχει κύκλωμα και μάλιστα καλά οργανωμένο .
Ακούστε πως γίνεται η όλη φάση : Εκμεταλλεύονται την κούραση και τις ουρές απο τις δημόσιες υπηρεσίες , με την αναμονή στα ταμεία να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο . Ο κόσμος αρχίζει να εκνευρίζεται και τα βάζει με τους υπαλλήλους της κάθε υπηρεσίας . Τα χαρτάκια της προτεραιότητας που υποτίθεται θα έβαζαν τάξη στο σύστημα παραμονής , έχει πάρει διαστάσεις ... για πολλά γέλια .
Τότε έρχεται η ώρα που κάποιοι αρχίζουν την δουλειά .
Οι πανέξυπνοι τύποι είχαν πάρει νωρίτερα πολλά χαρτάκια προτεραιότητας σε κοντινά χρονικά διαστήματα , με αποτέλεσμα να τα πουλάνε έξω απο κάθε υπηρεσία με ένα μικρό ποσό ..... 3 – 5 ευρώ , με σκοπό να μην περιμένεις στην ουρά .
Οι άλλοι το κάνουν πιο νόμιμα .... Σου παίρνουν το νούμερο προτεραιότητας και αντί να περιμένεις εσύ ο ίδιος στην ουρά , περιμένει ο ίδιος και όταν έρθει η ώρα να πας στο ταμείο για εξυπηρέτηση σε παίρνει τηλέφωνο και έρχεσαι να τον αντικαταστήσεις . Αυτός είναι ο λεγόμενος ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΖΗΣ "ο άνθρωπος που περιμένει αντί για εσάς"
Αυτά είναι επαγγέλματα Κύριοι .

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...