Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ ΕΚΠΑ: Μαθήματα μέχρι 9 Αυγούστου για να μη χαθεί το εξάμηνο


Την παράταση των μαθημάτων και εξετάσεων  στα τμήματα του πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι και 9 Αυγούστου αποφάσισε πριν λίγο η Σύγκλητος του ΕΚΠΑ, προκειμένου να μην χαθεί το εξάμηνο για τους φοιτητές.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ
 Η κάθε Σχολή ξεχωριστά αναμένεται να αποφασίσει εάν θα παρατείνει τα μαθήματα , ώστε να ολοκληρωθούν οι 13 εβδομάδες.
 Από τη συνεδρίαση της Συγκλήτου αποχώρησε ο πρόεδρος της Νομικής.
Υπενθυμίζεται ότι η    Γενική Συνέλευση της Νομικής Σχολής στη συνεδρία της 18-12-2013, διαπίστωσε   ότι το χειμερινό εξάμηνο έχει πλέον οριστικά χαθεί.
Σύμφωνα με την απόφαση της Συνέλευσης τςη Νομικής:
Την Τρίτη 7/1/2014 θα αρχίσουν οι επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου 2013 (μαθήματα χειμερινού και εαρινού εξαμήνου) για τα μαθήματα που δεν εξετάστηκαν τον Σεπτέμβριο.
Κατ΄ εξαίρεση θα πραγματοποιηθεί η διδασκαλία των κάτωθι βασικών μαθημάτων του απολεσθέντος χειμερινού εξαμήνου 2013-2014, η οποία κρίνεται απαραίτητη για την παρακολούθηση των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου 2013-2014:
Α΄ Εξάμηνο:     Γενικές Αρχές Αστικού Δικαίου,  Συνταγματικό Δίκαιο
Γ΄ Εξάμηνο:      Γενικό Ενοχικό Δίκαιο, Εμπορικό Δίκαιο Ι
Ε΄ Εξάμηνο:     Ποινική Δικονομία, Διοικητική Δικονομία
Ζ΄ Εξάμηνο:     Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο, Εφαρμογές Αστικού Δικαίου
Διευκρινίζεται ότι η διδασκαλία των ως άνω μαθημάτων, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει θα συνεχιστεί μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων (Τρίτη 24/12/2013 έως και Δευτέρα 6/1/2014) και θα επαναληφθεί μετά το πέρας της εξεταστικής περιόδου παράλληλα με τη διδασκαλία των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου.
Ειδικά για τα δύο ως άνω μαθήματα του Α΄ εξαμήνου θα διδαχθούν και κατά τη διάρκεια της επαναληπτικής εξεταστικής Σεπτεμβρίου
  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...