Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Τι είναι το σχέδιο «Πράσινη Νέμεσις» με τα μολυσμένα αναψυκτικά


Το οικονομικό σαμποτάζ και όχι τη δηλητηρίαση οποιουδήποτε ανυποψίαστου ατόμου ισχυρίζονται πως με τις προκηρύξεις τους σε εφημερίδα και ιστοσελίδα τα μέλη της FAI/ IRF Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία/ Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο με τα μολυσμένα με υδροχλωρικό οξύ αναψυκτικά.

Μάλιστα ονομάζουν το σχέδιο τους «Πράσινη Νέμεσις».
Το σχέδιο, φαίνεται πως μπήκε ήδη σε εφαρμογή καθώς μετά τον φάκελο με δημοφιλές αναψυκτικό το οποίο περιείχε 100 ml υδροχλωρικού οξέως και εστάλη στην ιστοσελίδα zougla.gr, η εφημερίδα Espresso υποστηρίζει ότι έφτασε και στα δικά της γραφεία ένας λευκός φάκελος ο οποίος περιείχε ένα μπουκάλι από δημοφιλές αναψυκτικό και ένα USB stick.
Η Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία, σε προκήρυξη που βρέθηκε στο USB stick που απέστειλε στην Espresso, υποστηρίζει πως για έχουν δηλητηριάσει 63 πλαστικά μπουκάλια Coca Cola light των 500 ml και 42 πλαστικά μπουκάλια Nestea των 500 ml όλων των γεύσεων με 100 ml υδροχλωρικό οξύ και θα τα επανατοποθετήσουν σε ράφια των σούπερ μάρκετ. Ο λόγος σύμφωνα με τους τρομοκράτες που επέλεξαν αυτά τα προϊόντα όπως υποστηρίζουν, «δεν είναι τυχαίος. Αντίθετα, είναι οι μέρες αυτές που τα κέρδη των πολυεθνικών πολλαπλασιάζονται».
Παράλληλα όπως υποστηρίζουν, επέλεξαν υδροχλωρικό οξύ «γιατί σε αυτή την αναλογία διαπιστώσαμε έπειτα από πειραματισμούς ότι δεν επηρεάζει καθόλου το χρώμα της Coca- Cola και του Nestea σε αντίθεση με άλλα καθαριστικά όπως χλωρίνη κ.λ.π.», αναφέρουν στην προκήρυξη τους.
Το σχέδιο «Πράσινη Νέμεσις»
Το εν λόγω σχέδιο, φέρει την ονομασία «Πράσινη Νέμεσις» με τους τρομοκράτες στο αναλυτικό βίντεο που έστειλαν να σβήνουν όλα τα στοιχεία των μπουκαλιών των αναψυκτικών, προκειμένου να μην διευκολυνθούν οι εταιρείες και αποσύρουν μόνο συγκεκριμένες παρτίδες, αλλά όπως αναφέρουν «θα πρέπει να αποσύρουν όλες για την περίοδο που θα διαρκέσει η δράση μας».
Για την «Πράσινη Νέμεση», η ομάδα FAI αναφέρει τα ακόλουθα: «Καλούμε συντρόφους και πυρήνες άμεσης δράσης σε όλο τον κόσμο να συνωμοτήσουν και να συντονιστούν με σκοπό την εκδίκηση και την δολιοφθορά ενάντια σε εταιρίες και πρόσωπα που με τις ενέργειες τους λεηλατούν το περιβάλλον, την άγρια ζωή και την φύση. Κάθε μέσο είναι καλοδεχούμενο. Για εμάς η καλύτερη τακτική είναι να χτυπηθούν με μπογιές, με φωτιά, με βόμβες τα εργοστάσια, οι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τα επιστημονικά εργαστήρια γενετικής».
Τέλος, η τρομοκρατική οργάνωση καλεί τους πολίτες «να αποφύγουν πλήρως αυτά τα προϊόντα ώστε να μην προκύψει κίνδυνος για την υγεία του. Στόχος μας είναι το οικονομικό σαμποτάζ και όχι η δηλητηρίαση οποιουδήποτε ανυποψίαστου ατόμου».


Πηγή :  http://www.toxwni.gr  | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...