Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Γιωτόπουλος: άφησαν τον Ξηρό να δραπετεύσει!


Ότι η απόδραση του κ. Χριστόδουλου Ξηρού έγινε με τη συνεργασία των διωκτικών αρχών, ισχυρίζεται ο καταδικασμένος και έγκλειστος ως «εγκέφαλος» της 17 Νοέμβρη κ. Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, με γράμμα του προς την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».

Λεπτομερέστερα, ο κ. Γιωτόπουλος λέει, μεταξύ άλλων:
· Η απόδραση Ξηρού είναι δουλειά της ΕΫΠ, της Αντιτρομοκρατικής, της κυβέρνησης και της CIA.
· Σκοπός τους είναι να μεγεθυνθεί τεχνητά η απειλή της τρομοκρατίας.
· «Αφού ο Ξηρός είναι τόσος επικίνδυνος, γιατί το 2011, που έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν, ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματα του, μεταφέροντας τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει στο Αρχιφυλακείο, στους ‘Πυρήνες’, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Όχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία. Η διαταγή ήρθε από πάνω».
· Όταν ο Βασίλης Τζωρτζάτος της 17 Νοέμβρη είχε πάρει ανάλογη άδεια, «έξι αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής ήταν κάτω από το σπίτι του και τον παρακολουθούσαν, ενώ στον Χριστόδουλο Ξηρό δεν ήταν κανείς».
· «Δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος εδώ και ενάμιση χρόνο είχε πάρει έξι άδειες; Τι έκαναν για να αποτρέψουν την ενδεχόμενη εξαφάνιση του; Τίποτε».
Μ. Φ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...