Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Ρεβάνς με τον Ρώσο Batu Khasikov για τον Μιχάλη Ζαμπίδη στις 28 Μαρτίου!


Στον πολυαναμενόμενο αγώνα ρεβάνς, θα αγωνιστεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης στη Μόσχα της Ρωσίαςστις 28 Μαρτίου, στην μεγάλη Ρωσική διοργάνωση Fight Nights και θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Ρώσο Batu Khasikov διεκδικώντας τον Παγκόσμιο Τίτλο της WKN στα 71kg.

Η «μάχη της Μόσχας», όπως την αποκαλούν οι Ρώσοι, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παγκοσμίως μιας και αποτελεί μεγάλο γενονός στο χώρο του kick boxing, καθώς πρόκειται για δύο πολύ σκληρούς μαχητές, οι οποίοι είχαν ξανασυναντηθεί παλαιότερα στην ίδια διοργάνωση και ο αγώνας τους δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω τραυματισμού του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ο Batu Khasikov είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία, καθώς πέρα απο την αθλητική του ιδιότητα είναι και μέλος της Ρώσικης κυβέρνησης, έχοντας ως σταθερό θεατή των αγώνων του τον Βλαντιμίρ Πούτιν.  Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Ρώσος Batu αποφάσισε να τελειώσει την καριέρα του παίζοντας τον τελευταίο του αγώνα με τον Μιχάλη Ζαμπίδη, παίρνοντας ειδική άδεια για να παίξει, καθώς ως πολιτικό πρόσωπο η νομοθεσία στη Ρωσία δεν επιτρέπει να τον αγγίζει κανείς!

Η διοργάνωση Fight Nights θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Luzhinki ενώ πριν τον μεγάλο αγώνα του Έλληνα Πρωταθλητή θα πραγματοποιηθούν άλλοι οκτώ αγώνες kick boxing και MMA με σημαντικούς αθλητές. Πολλοί Ελληνες ομογενείς αναμένεται να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να υποστηρίξουν τον Έλληνα πρωταθλητή.


Το Ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη στην Ελλάδα αποκλειστικά από την τηλεόραση του AΝΤ1!
Χορηγοί του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα X-TREME STORES και η CYTA Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...