Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

ΑΣΕΠ: Δεν εκδώσαμε καμία απόφαση για τους διοικητικούς των ΑΕΙΤο Α.Σ.Ε.Π. δεν εξέδωσε καμία απόφαση σχετιζόμενη με την μοριοδότηση των  προσόντων των διοικητικών υπαλλήλων των Α.Ε.Ι. τονίζει σε σημερινή επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Γ. Βέης, με αφορμή ..... σχετικό δημοσίευμα τονίζοντας: «Απλώς, όπως γίνεται με όλους ανεξαιρέτως τους φορείς, το Α.Σ.Ε.Π. απέστειλε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, και μάλιστα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας των αρμοδίων υπηρεσιών τους, το υπ' αριθ. πρωτ. 16845/5.11.2013 έγγραφο του με το οποίο ζήτησε διευκρινήσεις προκειμένου η μηχανογραφική υπηρεσία του να προβεί κατ' ασφαλή τρόπο στην κατάρτιση του προσωρινού βαθμολογικού πίνακα κατάταξης υπαλλήλων που θα τεθούν εν καιρώ σε διαθεσιμότητα».
 
Θυμίζουμε ότι ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος απαντώντας  στην ανακοίνωση της ΕΚΚΕ Παιδείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ  και του Τμήματος Παιδείας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 
«Ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά επιλέγει τον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας για να στήσει σκηνικό αναταραχής. Μετά τις παροτρύνσεις του προς τους εκπαιδευτικούς, να τινάξουν στον αέρα τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, να κλείσουν τα σχολεία με τον Αγιασμό και προς τους διοικητικούς να μην απογραφούν και να κλείσουν τα Ιδρύματα,  έφτασε στο σημείο, να «ανακαλύψει» και απόφαση του ΑΣΕΠ, που δεν υπάρχει! Είναι προφανές πως  η αξιωματική αντιπολίτευση αδυνατεί να σταθεί στο ύψος του θεσμικού της ρόλου. Σκηνοθετεί ένα έργο όξυνσης και τυφλής σύγκρουσης που θα μείνει και πάλι χωρίς θεατές».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...