Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Κλειστή η ΑΣΟΕΕ λόγω επεισοδίων


Επ' αόριστο έκλεισε από χθες τη νύχτα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Η απόφαση, σύμφωνα με την ανακοίνωση πάρθηκε με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και ατόμων που ασκούν παρεμπόριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση κλειστό θα παραμείνει το κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου. Η απόφαση ισχύει από χθες στις 21:00 και μέχρι νεωτέρας. 
 
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Τις τελευταίες ημέρες, λαμβάνουν χώρα αστυνομικές επιχειρήσεις με σκοπό την αντιμετώπιση του παραεμπορίου που πραγματοποιείται επί του πεζοδρομίου της οδού Πατησίων, μπροστά από την είσοδο του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων διαδραματίζονται βίαια επεισόδια σοβαρής έκτασης μεταξύ της αστυνομίας, των ασκούντων το παραεμπόριο, καθώς και υποστηρικτών τους. Ως αποτέλεσμα, έχει τεθεί κατ’ επανάληψη σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των μελών της κοινότητάς μας και έχει διαταραχθεί σε σοβαρό βαθμό η ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου.
Υπό αυτές τις συνθήκες το Πανεπιστήμιο δεν μπορεί να λειτουργήσει, σύμφωνα με τους σκοπούς του. Για τον λόγο αυτό το κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου θα παραμείνει κλειστό από σήμερα 12/3/2014, 21:00, μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...