Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Μίτσελ: Αν μας λείπει το πάθος και πρέπει να το αναζητούμε σε κάθε παιχνίδι τότε δεν γνωρίζουμε σε πιο σύλλογο βρισκόμαστε.»


Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά:
Σε ερώτηση για το αν έπαιξε ρόλο η αδιαφορία των παικτών ή το πάθος του ΠΑΣ Γιάννινα για την ήττα:

«Αν ψάχνουμε δικαιολογίες θα σταθούμε στο δεύτερο. Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι ισχύει το πρώτο. Για να παίζεις ποδόσφαιρο σε όλη σου τη ζωή, χρειάζεται πάθος, αν δεν έχεις πάθος δεν έχεις τίποτα. Αν ο προπονητής χρειάζεται να υπενθυμίζει κάθε φορά σε ποια ομάδα παίζουμε, αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει πάθος. Αν μας λείπει το πάθος και πρέπει να το αναζητούμε σε κάθε παιχνίδι τότε δεν γνωρίζουμε σε πιο σύλλογο βρισκόμαστε.»
Για το αν ο ΠΑΣ είχε το πάθος στον αγώνα:
«O ΠΑΣ είχε πάθος και για αυτό μας κέρδισε. Αυτό το άθλημα γι” αυτό είναι τόσο όμορφο και τόσο δημοφιλές, γιατί όσο μεγάλη είναι η διαφορά στους βαθμούς δύο ομάδων, μία ομάδα μικρή μπορεί να κερδίσει μία μεγάλη στο πρωτάθλημα. Μπορεί να φαίνεται περίεργο άμα σε νικήσουν γιατί ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι, μας λυπεί ότι σήμερα μας ξεπέρασαν σε ψυχή.»
Στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Σίγουρα φταίει το γεγονός ότι η ομάδα έχασε το ενδιαφέρον, έπεσε το επίπεδο, γιατί πρακτικά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα πριν ξεκινήσουν οι ήττες. Το να μιλάς όμως για προϋπολογισμούς και χρήματα είναι το εύκολο, εμείς εδώ μιλάμε για ψυχή που είναι και το ενδιαφέρον. Την ψυχή που δείξαμε απέναντι στον ΠΑΟΚ, την ψυχή που έχουμε δείξει πολλές φορές στη σεζόν, γι” αυτή την ψυχή μιλάμε. Ακόμα συνεχίζουμε να λέμε πως είμαστε πολύ καλοί, αν συνεχίζουμε να παίζουμε με αυτό το ενδιαφέρον θα παίζουμε σαν ομάδα. Εμείς πολλές φορές κάνουμε αυτό, το φταίξιμο είναι του διπλανού μας και όχι δικό μας. Γνωρίζαμε το βαθμολογικό κίνητρο του ΠΑΣ. Μπήκε στο παιχνίδι νωρίς ενώ εμείς ήμασταν ακόμα στο πούλμαν. Παραδεχόμαστε την ήττα μας, συγχαρητήρια στον ΠΑΣ, αλλά δεν παραδεχόμαστε το πως μπήκαμε στο παιχνίδι και δεν μιλάμε μόνο για τα γκολ, αλλά για την παρουσία μας στα 90 λεπτά. Δεν δείχνει τη δουλειά που έχουμε κάνει τόσους μήνες, δεν δείχνει τη δουλειά μου και δεν δείχνει ότι βρισκόμαστε σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο.
Σε ερώτηση για το Σάλιακα είπε: «Έδειξε ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα, δεν κρίνω τους ποδοσφαιριστές μου από την επιτυχία ή την αποτυχία του αγώνα, ο Σάλιακας τα πήγε καλά και θα μείνει μαζί μας.»
Σε ερώτηση για την κριτική που δέχεται είπε: «Σίγουρα την αξίζω την κριτική. Δεν με ενοχλεί να παίζω με αυτή την πίεση και το φυσικό σε μία ομάδα να παίρνει την πίεση ο προπονητής, όμως θα έπρεπε να είναι τρελός κάποιος για να πει στους ποδοσφαιριστές του όπως έπαιξαν σήμερα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...