Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Χρυσή Αυγή: Υπάρχει ηχητικό, ο πρωθυπουργός δίνει εντολή να μας καταδικάσουν [βίντεο & εικόνες]


Με φωνές, ύβρεις και καταγγελίες περί συνωμοσιών για την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό και τη Δικαιοσύνη επέστρεψε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Συγκεκριμένα, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε πως ο πρωθυπουργός «παίρνει τηλέφωνο και δίνει εντολές σε δικαστικούς ο ίδιος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής με το συνθηματικό "Παναθηναϊκάκιας"». Μάλιστα, το συγκεκριμένο ηχητικό αναρτήθηκε και στο site της ΧΑ.

Επιπλέον ο κ.Κασιδιάρης πρόσθεσε «Σήμερα είναι μία μέρα πολύ κρίσιμη διότι έρχονται στο φως νέα στοιχεία που ανατρέπουν την υπόθεση . Θα στείλουν στη φυλακή το Σαμαρά και όλους τους σκευωρούς. Με κλείσανε στη φυλακή γιατί είμαι βίαιος  χαρακτήρας. Ακούστε φωνή του Σαμαρά και αγανακτείς γιατί δεν είναι ακόμα στη φυλακή. Ο αλήτης ο χυδαίος που κάνει τον πρωθυπουργό θα πάει φυλακή. Να πάει φυλακή ο Σαμαρας».
Παράλληλα ο βουλευτής της ΧΑ έκανε παράπονα γιατί αφού τον έβγαλαν από τις φυλακές και τον μετέφεραν στη Βουλή, τον άφησαν να περιμένει μία ώρα στα υπόγεια του Κοινοβουλίου, κάτι που ο ίδιος το χαρακτήρισε κατάντια.


Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...