Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Οι 4 «ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ» Ποιοί παίρνουν τις αποφάσεις για το μέλλον του κόσμου


Βλέπουμε τους κυβερνήτες μας που συσκέπτονται και παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον μας, στις Βρυξέλλες, το Βερολίνο, το Παρίσι στην Ουάσιγκτον, χωρίς να σκεφτόμαστε ποιοι πραγματικά τους κινούν τα νήματα.
Οιδημοσιογράφοι αναλύουν πολιτικές ίντριγκες, οι δύσπιστοι μιλούν για «θεωρίες συνωμοσίας» αλλά όλοι βλέπουμε να ξεσπούν πόλεμοι. Να δολοφονούνται ηγέτες, και να το πανηγυρίζουν άλλοι ηγέτες. Να ανατρέπονται δεδομένα διακυβέρνησης μιας χώρας επειδή κάποιοι ξένοι αποφάσισαν «καθεστωτική αλλαγή».
Κι όλοι βλέπουμε την κορυφή του παγόβουνου. Βλέπουμε τις μαριονέτες, ενώ τα νήματα κινούν κάποιοι άλλοι, αφανείς «ήρωες» που αποφασίζουν παρασκηνιακά για τι μέλλει γενέσθαι, οπουδήποτε γης. Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων, που δεν είναι και τόσο καινούργια… Το κλειδί να κατανοήσουμε τι συμβαίνει στον κόσμο, είναι να καταλάβουμε πως δεν ξεπερνούν τη ντουζίνα οι οικογένειες που είναι οι πραγματικοί κυρίαρχοι στον κόσμο.
Δεν θα πέσουμε έξω αν κατονομάσουμε μερικές: Goldman Sachs, Rockefellers, Loebs Kuh και Lehmans στη Νέα Υόρκη τους Rothschilds στο Παρίσι και το Λονδίνο, τους Warburgs στο Αμβούργο, τους Paris και Lazards, Israel, Moses, Seifs στη Ρώμη.


 Κάθε τόσο ακούμε ότι συνεδριάζουν οι Bilderberg Group, οι Illuminati ή η TrilateralCommission, αλλά όσοι δίνουν σημασία στις αποφάσεις που λαμβάνονται εκεί, χαρακτηρίζονται συνωμοσιολόγοι. Πιστεύουν ότι λαμβάνονται αποφάσεις από τον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ ή το ΔΝΤ…
Κι όμως αν δούμε ποιοι είναι αυτοί που έχουν τις περισσότερες μετοχές και ελέγχουν τις μεγαλύτερες τράπεζες, θα καταλάβουμε ποιοι είναι εκείνοι παίρνουν τις αποφάσεις.
Οι μεγαλύτερες εταιρίες στη Γη είναι σήμερα: Bank of America, JP Morgan, Citigroup, Wells Fargo, Goldman Sachs καιMorgan Stanley.
Ας δούμε τώρα τι ελέγχει η καθεμία ξεχωριστά.
Bank of America: State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, FMR (Fidelity), Paulson, JP Morgan, T. Rowe, Capital World Investors, AXA, Bank της NY, Mellon.
JP Morgan: State Street Corp., Vanguard Group, FMR, BlackRock, T. Rowe, AXA, Capital World Investor, Capital Research Global Investor, Northern Trust Corp. καιBank τηςMellon.
Citigroup: State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, Paulson, FMR, Capital World Investor, JP Morgan, Northern Trust Corporation, Fairhome Capital Mgmt and Bank τηςNY Mellon.
Wells Fargo: Berkshire Hathaway, FMR, State Street, Vanguard Group, Capital World Investors, BlackRock, Wellington Mgmt, AXA, T. Rowe και Davis Συλλογικοί Σύμβουλοι.
Βλέπουμε λοιπόν πως υπάρχει κι ένας πυρήνας που ελέγχεται από τις μεγάλες τράπεζες είναι ένα γκρουπ που αποτελείται από τέσσερις εταιρίες. Ας πούμε οι «Οι 4 Μεγάλοι» που είναι οι StateStreetCorporation, VanguardGroup, BlackRockκαι FMR (Fidelity) και αποτελούν έναν συνδετικό κρίκο διαπλοκής.
Goldman Sachs: «Οι 4 Μεγάλοι» ,Wellington, Capital World Investors, AXA, Massachusetts Financial Service and T. Rowe.
Morgan Stanley: «Οι4 Μεγάλοι», Mitsubishi UFJ, Franklin Resources, AXA, T. Rowe, Bank της NY Mellon & Jennison Συνεργάτες. Rowe, Bank τηςNY Mellon και Jennison Associates.
Τώρα δεν απομένει στο «δέντρο» να προσδιορίσουμε τα παρακλάδια από τους εταιρικούς μετόχους αλλά και τους μετόχους των μεγάλων «παγκόσμιων» τραπεζών. Και να διαπιστώσουμε πόσο στενά συνδεδεμένοι είναι όλοι αυτοί.
Bank of NY Mellon: Davis Selected, Massachusetts Financial Services, Capital Research Global Investor, Dodge, Cox, Southeatern Asset Mgmt. και… «Οι 4 Μεγάλοι».
State Street Corporation (μία από τους 4 Μεγάλους)): MassachusettsFinancial Services, Capital Research Global Investor,
Barrow Hanley, GE, Putnam Investment και… «Οι 4 Μεγάλοι», (που εμφανίζονται ως μέτοχοι κι οι ίδιοι!).
BlackRock (άλλη μία από τους «Οι 4 Μεγάλοι «): PNC, Barclays & CIC.
Ποιος βρίσκεται πίσωαπ από την PNC; Μα, οι FMR (Fidelity), BlackRock, State Street, κλπ.
Και πίσω από την Barclays; Η BlackRock…
Μετά αρχίζουμε μια πολύωρη περιπλάνηση, μέσα από επίγειους παραδείσους στα νησιά Cayman, το Μονακό και στην έδρα των εταιριών της Shell στο Λιχτενστάιν. Βλέπουμε ένα; Δίκτυο από εταιρίες, πάντοτε, αλλά ουδέποτε μαθαίνουμε ονόματα από τις φαμίλιες που τους ανήκουν.
Με λίγα λόγια: οι οκτώ μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρίες (JPMorgan, Wells Fargo, Bank of America, Citigroup, Goldman Sachs, U.S. Bancorp, Bank της New York Mellon and Morgan Stanley) ελέγχονται100% από δέκα μετόχους και διακρίνουμε πάντοτε τέσσερις εταιρίες παρούσες σε όλες τις αποφάσεις: BlackRock, State Street, Vanguard καιFidelity.

 Την αμερικανική ομοσπονδιακή Τράπεζα (FED) Federal Reserve, αποτελούν 12 τράπεζες που εκπροσωπούνται από διοικητικό συμβούλιο εφτά προσώπων που συνιστούν την αντιπροσώπευση των «4 Μεγάλων» και που είναι παρόντες σε όλες τις αποφάσεις.
Την FED πάει να πει, ελέγχουν τέσσερις ιδιωτικές εταιρίες οι Black Rock, State Street, Vanguard and Fidelity. Αυτές οι τέσσερις εταιρίες ελέγχουν τη νομισματική πολιτική των ΗΠΑ (και του κόσμου), χωρίς κάποιον δημοκρατικό έλεγχο από εκλεγμένους αντιπροσώπους. Αυτές οι «4» εταιρίες είναι υπεύθυνες για την παγκόσμια οικονομική κρίση που αντιμετωπίζουν σήμερα οι λαοί, αλλά ο πλούτος των εταιριών αυτών αυξάνεται.
Αλλά για να δούμε ποιες άλλες εταιρίες ελέγχουν οι «Μεγάλοι 4»:
Alcoa Inc.
Altria Group Inc.
American International Group Inc.
AT&T Inc.
Boeing Co.
Caterpillar Inc.
Coca-Cola Co.
DuPont & Co.
Exxon Mobil Corp.
General Electric Co.
General Motors Corporation
Hewlett-Packard Co.
Home Depot Inc.
Honeywell International Inc.
Intel Corp.
International Business Machines Corp
Johnson & Johnson
JP Morgan Chase & Co.
McDonald’s Corp.
Merck & Co. Inc.
Microsoft Corp.
3M Co.
Pfizer Inc.
Procter & Gamble Co.
United Technologies Corp.
Verizon Communications Inc.
Wal-Mart Stores Inc.
Time Warner
Walt Disney
Viacom
Rupert Murdoch’s News Corporation.,
CBS Corporation
NBC Universal
Οι «Μεγάλοι 4» ελέγχουν και το μεγαλύτερο μέρος των ευρωπαϊκών εταιριών που περιλαμβάνονται στα Χρηματιστήρια. Και φυσικά ελέγχουν απόλυτα μεγάλους οργανισμούς όπως το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Παγκόσμια Τράπεζα, χωρίς να μαθαίνουμε ποια είναι τα ονόματα που ελέγχουν τους «4 Μεγάλους»..

styx.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...