Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΠΙΣΤΕΣ – ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ -ΣΧΗΜΑΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑ 2016 – 17




Πολύ συναρπαστικός αναμένεται ο φετινός χειμώνας στα μπουζούκια-πίστες τις Αθήνας με πολλές ενδιαφέρουσες συνεργασίες και πολλές ακόμα εκπλήξεις -που αναμένεται να ανακοινωθούν από στιγμή σε στιγμή





-LIVE STAGES

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ: STAN

Το επόμενο βήμα στην πορεία του κάνει φέτος ο καλλιτέχνης, αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά τ ηνία ζωντανού προγράμματος στη σκηνή της Αυτοκίνησης.


ACRO: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ – ΜΑΛΛΟΥ – DEMY

Η επιτυχία των περασμένων χρόνων δεν θα μπορούσε να μην οδηγήσει σε μια ακόμα σεζόν επιτυχίας ανάμεσά τους.


4711 ΜΑΡΟΥΣΙ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

Σταθερό δίδυμο διασκέδασης τα τελευταία πέντε χρόνια και συνεχίζουν ακάθεκτοι για ακόμα μια χρονιά. Διονύσης Σχοινάς και Κώστας Λαϊνάς μας χαρίζουν το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα από το 4711!!



BOX: ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το αγαπημένο νεανικό συγκρότημα συνεχίζει το ίδιο μοτίβο συνεργασίας, με το Box Athens.

CABARET ROMEO: ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ – ΝΙΝΟ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016)

Οι δύο τραγουδιστές επιστρέφουν στη σκηνή του Cabaret Romeo ύστερα από ένα χρόνο απουσίας και μαζί, αυτή τη φορά, μας κάνουν να ζήσουμε μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

HOTEL ΕΡΜΟΥ: ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Πέρσι η Άννα Βίσση εγκαινίασε τη σκηνή του Hotel Ερμού με απόλυτη επιτυχία και φέτος δεν θα μπορούσε να μην συνεχίσει την επιτυχία από την ίδια σκηνή.

ANODOS LIVE STAGE ΚΥΡΙΑΖΗΣ – ONIRAMA
Στο Ανοδος στην Πειραιώς η επιστροφή του Χρήστου Κυριαζή με τους Onirama


VRETU – ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

Ένα νέο στέκι έρχεται να κάνει την είσοδό του στην πόλη και την παραλιακή, και ο Ηλίας Βρεττός έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον επιχειρηματία για να εγκαινιάσει τη σκηνή του.Το όνομα αυτού Vretu πάνω απο το Ποοσειδώνιο


CABARET ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ – ΓΙΩΡΚΑΣ

Η τελευταία σεζόν του έκλεισε με τον Λάμπη Λιβιεράτο στη σκηνή του και τον χειμώνα θα συναντήσουμε το σχήμα Ελλή Κοκκίνου – Γιώρκας

-ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ

TEATRO: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Δύο μεγαθήρια της λαϊκής μουσικής ενώνουν τις φωνές τους, ύστερα από σχεδόν δύο δεκαετίες και πάλι, και ετοιμάζονται να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της φετινής χειμερινής σεζόν.


FANTASIA: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ – ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν συνεχίζουν την επιτυχία στην πίστα του Fantasia, Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα. Οι δύο καλλιτέχνες μας κράτησαν την καλύτερη συντροφιά το καλοκαίρι αυτό, και παραμένουν σταθεροί και το χειμώνα.


ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ – ΠΑΟΛΑ

Μια συνεργασία που καιρό περιμέναμε και επιτέλους, έφτασε η στιγμή να δούμε. Σάκης Ρουβάς και Πάολα συνεργάζονται για πρώτη φορά στην καριέρα τους και μας χαρίζουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και την πιο ανεβαστική διάθεση.

FEVER: ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ

Νίκος Οικονομόπουλος και Στέλιος Ρόκκος συναντιούνται για πρώτη φορά στην καριέρα τους στην πίστα του Fever. Πού αλλού, μιας και εκεί παραμένει σταθερό χαρτί επιτυχίας, εδώ και χρόνια, ο πρώτος.


ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ

Οι δύο καλλιτέχνες, ύστερα από πολλά χρόνια βρίσκονται και πάλι στην ίδια πίστα και φυσικά το αποτέλεσμα θα είναι ένα από τα πιο θεαματικά της φετινής νυχτερινής διασκέδασης.


 OMEGA ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζεται να επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα από ένα νέο στέκι που θα τον φιλοξενήσει. Προς το παρόν, βρισκόμαστε σε αναμονή για τις περισσότερες λεπτομέρειες  με τις φήμες να μιλούν το όνομα του μαγαζιού να είναι OMEGA.
 

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

Η Ιερά Οδός θα έχει πάλι στις τάξεις της τον Γιάννη Πάριο μαζί με την Ελένη Βιτάλη και ένα ακόμα όνομα έκπληξη

CLUB 22: ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ – ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Σταθερά συνεχίσουν τη συνεργασία τους Πάνος Κιάμος και Club 22. Φέτος, στην παρέα αυτή θα προστεθεί και ο Νίκος Κουρκούλης, που επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα ύστερα από καιρό.


ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΣΗΜΕΙΟ G: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Για δεύτερη σεζόν θα δούμε στην πίστα του Έναστρον το Γιώργο Μαζωνάκη. Αυτή τη φορά, στο πλευρό του λέγεται πως θα έχει τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο. Ωστόσο, αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση του κέντρου.


ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ .

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης, που ήδη έχει γίνει ένα από τα κορυφαία ονόματα της λαϊκής μουσικής, κατεβαίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα και γίνεται μέρος της διασκέδασης της πόλης. Και φυσικά η είσοδός του αυτή θα γίνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, μιας και θα κρατά τα ηνία του προγράμματος στον Βοτανικό.


ΦΩΤΑΕΡΙΟ: ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Μενιδιάτης ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά στην πορεία τους και το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά στην πόλη.


VOX  ΑΝΤΥΠΑΣ -ΓΙΑΝΝΙΑΣ-ΧΑΤΖΙΔΟΥ

Τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Στέλλα Καλλή είδαμε την περασμένη σεζόν στην πόλη της Αθήνας από την πίστα του Vox.Φέτος θα συναντήσουμε τους Αντύπα-Γιαννιά

-ΠΙΣΤΕΣ

ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΓΓΡΟΥ : ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΡΩΜΑΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Απο τις 30 Σεπτεμβριου στην Πύλη Αθηνών στη Συγγρου το νέο πολύ δυνατό σχήμα της Αθήνας με τους Χριστοδουλοπουλο -Δασκαλάκη-Ρωμαίου- Γιαννούλη

CARAMELA: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΑΝΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ – KNOCK OUT

O Γιώργος Τσαλίκης κάνει τη μεγάλη επιστροφή του στο αγαπημένο του στέκι. Στο παρελθόν είχαμε αγαπήσει να τον παρακολουθούμε στην πίστα αυτή και τώρα έφτασε η στιγμή να τον απολαύσουμε και πάλι, έχοντας στο πλευρό του την ίδια σχεδόν ομάδα.

FRANGELICO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ

Ο Νίκος Μακρόπουλος είναι πιθανόν αυτός που θα συνεχίσει μετα το Γιώργο Γιαννιά να εμφανίζεται στην πίστα του Frangelico Μπουζούκια


PREMIERA LIVE: ΒΟΛΑΝΗΣ – ΚΟΛΛΙΑΣ -TUS

Σε ένα από τα σταθερά στέκια της Αθηνας ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα

ΚΟΜΒΟΣ LIVE: ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ – ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνεργάζεται για ακόμα μια χρονιά με το Κόμβος Live και μαζί του έχει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της δεκαετίας αυτής, τον Αλέκο Ζαζόπουλο.


NORTH LIVE STAGE: ΧΑΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΧΡΥΣΠΑ

Χάρης Κωστόπουλος και North Live συνεχίζουν σταθερά το ταξίδι της διασκέδασης από τα βόρεια προάστια και ετοιμάζονται να μετρήσουν ακόμα μια σεζόν επιτυχίας. Φέτος, στο πλευρό του επί σκηνής θα έχει τη Χρύσπα.

VIP ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΝΤΑΤΟΣ- ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΑΤΖΗ- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΚΑ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ- ΕΛΙΝΑ ΝΙΑΡΟΥ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης των 90s εξακολουθεί να έχει μια σταθερή θέση στη διασκέδαση της πόλης. Φέτος θα τον δούμε στο γνωστό κέντρο, με μία ομάδα νέων καλλιτεχνών που θα μας καταπλήξει.

ΣΥΓΓΡΟΥ LIVE: ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ -ΣΤΑΘΗΣ ΞΕΝΟΣ

Χάρης Ακριτίδης και Συγγρού Live συνεργάζονται για ακόμα μια χρονιά και ετοιμάζονται να κάνουν το κέφι να χτυπήσει κόκκινο. Ανάμεσα στο team που θα τον πλαισιώνει και ο ανερχόμενος, Στάθης Ξένος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...