Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Λουκάνικος - Ο διάσημος «αγανακτισμένος» σκύλος στο BBC


Λουκάνικος - Ο διάσημος «αγανακτισμένος» σκύλος στο BBC

Με το... σκληρό μουσικό κομμάτι Ι predict a Riot των Kaiser Chiefs και τίτλο Αφοσιωμένος Έλληνας διαδηλωτής έχει τέσσερα πόδια «ντύνει» το BBC το νέο βίντεο που αφιερώνει στον Λουκάνικο, «τον σκύλο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δράσης».


Ο Λουκάνικος φιγουράρει να αντιμετωπίζει τις αστυνομικές δυνάμεις μαζί με τους διαδηλωτές, και το αφιέρωμα έρχεται στην κορυφή της λίστας των βίντεο με τη μεγαλύτερη απήχηση και των θεμάτων που ανταλλάσσουν (share) οι επισκέπτες του BBC.



«Ένας αφοσιωμένος διαδηλωτής βρισκόταν στην πρώτη γραμμή όταν η ελληνική αστυνομία εκτόξευε δακρυγόνα κατά των διαδηλωτών έξω από τη Βουλή την Τετάρτη.»

Ο σκύλος, που πιστεύεται ότι είναι ένα αδέσποτο με το όνομα Λουκάνικος [Sausage], βρίσκεται στο κέντρο της δράσης εδώ και χρόνια. «Εδώ είναι μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές που συγκέντρωσε το Newsnight [εκπομπή του BBC]» αναφέρει το σύντομο κείμενο κάτω από το βίντεο.

Φωτογραφίες του Λουκάνικου είχε φιλοξενήσει τις προηγούμενες ημέρες και η βρετανική εφημερίδα The Guardian.

Ο Λουκάνικος έχει και τις δικές του σελίδες στο Facebook και μετρά περισσότερους από 50.000 φίλους.



Πηγή   giatousfilous.com





Παραθέτουμε επίσης δύο φώτο του φίλου μας Γιώργου που όπως του μετέφεραν οι φοιτητές ο Λουκάνικος τις ελεύθερες ώρες ξεκουράζεται στην ευρύτερη περιοχή της Πανεπιστημιούπολης. Αν και διαφέρουν λίγο οι δύο σκύλοι και δεν είμαστε σίγουροι πως είναι ο ίδιος η κάποιος σωσίας του, πιστεύουμε πως ο Λουκάνικος η έχει διπλή προσωπικότητα η είναι μετενσάρκωση κάποιου φιλόσοφου ιδρυτή της δημοκρατίας 


Ευχαριστούμε για τις φώτο φίλε Γιώργο.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...