Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Τούρκοι απαίτησαν από τον ΑΝΤ1 ο Σουλεϊμάν να είναι… «Μεγαλοπρεπής»!




Οι τουρκικές εταιρείες παραγωγής συμπεριφέρονται στα ελληνικά κανάλια σαν να είναι υποτελείς τους!

Αφού πέτυχαν την απαγόρευση της μεταγλώττισης των τουρκικών σειρών που παίζονται εδώ και καιρό στην ελληνική τηλεόραση, για να μας γίνουν προφανώς συνήθεια να ακούμε τα «τούρκικα» στα αφτιά μας, όπως ακούγεται στο τηλεοπτικό παρασκήνιο έβαλαν τον ακόλουθο… σουλτανικό όρο στον ΑΝΤ1 για να μεταδώσει τον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή»:
Όταν ο ΑΝΤ1 αγόρασε το σίριαλ, επιχείρησε πολλές φορές να πείσει τους Τούρκους παραγωγούς να αποφύγουν το τίτλο «Μεγαλοπρεπής» και να ονομάσουν τη σειρά σκέτη «Σουλεϊμάν», προσπαθώντας να περιορίσουν στο ελάχιστο τα αρνητικά σχόλια των τηλεκριτικών και των τηλεθεατών, αναφέρει το queen.gr. Οι Τούρκοι, όμως, ήταν ανένδοτοι.
Ή ο τίτλος θα περιέχει το «Μεγαλοπρεπής» ή δεν θα υπάρχει καθόλου σίριαλ, αυτή ήταν η απαίτηση από την οποία δεν υποχωρούσαν ούτε εκατοστό.
Τελικά ο ΑΝΤ1, για λόγους ακατανόητους σε εμάς, υποχώρησε και το δέχτηκε. Βεβαίως οι Τούρκοι κάνουν τη δουλειά τους και πολύ καλά μάλιστα. Οι ευθύνες είναι αποκλειστικά του ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος επέλεξε μέσα στην κρίση να μεταδώσει ένα σίριαλ οθωμανικής προπαγάνδας μην υπολογίζοντας καθόλου ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλες προσβολές.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...