Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ Οι ναρκομανείς και τα στέκια της Αθήνας – Εικόνες που προκαλούν φόβο

undefined

ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ
Για όσους θεωρούν ότι τα ναρκωτικά είναι ροκ, «μαγκιά» και κουλτούρα, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δείχνουν τι ακριβώς είναι: Αίμα, άνθρωποι-φαντάσματα, σαπίλα…Ένα απίστευτο φωτογραφικό ντοκουμέντο που….


καταγράφει με ωμό τρόπο τις πιάτσες των ναρκωτικών. Ο Δημήτρης Μπούρας, είναι φωτορεπόρτερ για τα δύσκολα.Περίπου δώδεκα μήνες μετά την έκθεσή του στις ΗΠΑ, σε Βοστώνη και Κέιμπριτζ και μήνες έπειτα από τα δημοσιεύματα της Huffington Post και της Süddeutsche Zeitung, οι φωτογραφίες του Δημήτρη Μπούρα παρουσιάζονται εκ νέου, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, από τις 6 ως τις 10 Νοεμβρίου, ενώ το προσεχές διάστημα θα φιλοξενηθούν στο Βερολίνο και τη Βαλένθια.
Η έκθεση στοχεύει στην κοινωνική αφύπνιση και ευαισθητοποίηση απέναντι στο δραματικά αυξανόμενο φαινόμενο της χρήσης των ναρκωτικών, την αλματώδη αύξηση διαγνώσεων θετικών στον ιό HIV μεταξύ των χρηστών ενδοφλέβιων ναρκωτικών ουσιών, καθιστώντας μας έτσι, μέσα από τον φακό του Δ. Μπούρα, αντιμέτωπους με την πραγματικότητα της καθημερινότητας των τοξικομανών.
undefined

undefined

undefined


undefined

undefined

undefined
undefined

undefined


undefined


undefinedΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...