Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας



Κλειστές οι οδοί Πατησίων και Σταδίου - Τελείωσε η πορεία του ΠΑΜΕ
Ξεκίνησαν μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Την 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κόντρα στις κυβερνητικές πολιτικές.

Την ώρα αυτή παραμένει κλειστή η Πατησίων από το ύψος της Χαλκοκονδύλη και μετά λόγω της συγκέντρωσης που διοργανώνουν τα εργατικά συνδικάτα στο Πεδίον του Αρεως.

ΤΟ ΠΑΜΕ διοργάνωσε τη δική του συγκέντρωση στην Ομόνοια. Η πορεία δια μέσου της οδού Σταδίου έφτασε στο Σύνταγμα όπου και διαλύθηκε.

Κλειστές θα παραμείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες, ενώ τα νοσοκομεία και οι μονάδες υγείας θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλλήλων (ΟΤΟΕ), οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, οι δικαστικοί υπάλληλοι, η Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους ΟΤΑ και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ). Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα από τις 00:01, μετά τα μεσάνυχτα, έως τις 00:00 πριν τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ συμμετέχουν επίσης η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), η Ένωση Λιμενεργατών και ο Σύνδεσμος Εποπτών & Αρχιεργατών ΟΛΠ.

Μετ' εμποδίων θα πραγματοποιούνται και οι μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς, ενώ προβλήματα θα υπάρχουν και στις πτήσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...