Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

«Έκπτωτος» ο Στουρνάρας – Έντονες φήμες για έξοδό του απο την Κυβέρνηση



Έντονες είναι οι φήμες των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Γιάννη Στουρνάρα να αποχωρεί εθελουσίως ή... και με πρωθυπουργική εντολή από την Καραγιώργη Σερβίας και από το κυβερνητικό σχήμα.

«Τσάρο προς την έξοδο» χαρακτηρίζει τον Γιάννη Στουρνάρα σημερινά δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», πυροδοτώντας τα σενάρια περί αντικατάστασης του υπουργού Οικονομικών. Ως αφορμή για το δημοσίευμα στάθηκε το κλίμα που επικρατεί στο Μαξίμου μετά την αποτυχία επίτευξης συμφωνίας με την τρόικα αλλά και λόγω της ολοένα και αυξανόμενης έντασης μεταξύ του Γιάννη Στουρνάρα και κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης, σπουδαιότερος των οποίων ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Λάδι στη φωτιά φαίνεται πως ρίχνει και η προχθεσινή απουσία του υπουργού Οικονομικών από την εκδήλωση του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου,γεγονός που έγινε αντιληπτό ως ρήξη του ισχυρού άνδρα της ελληνικής οικονομίας με το Μαξίμου.
«Ουδείς αναντικατάστατος…», έλεγε αργότερα στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, καθώς μιας και «κερδίζει η Ελλάδα» στην παρούσα φάση, οποιοσδήποτε μπορεί να πάει σπίτι του, ανά πάσα στιγμή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...