Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την ΤΡΑΓΩΔΙΑ με το Μαλαισιανό Boeing στην Ουκρανία! 295 νεκροί!


Ένα επιβατικό αεροσκάφος των αερογραμμών της Μαλαισίας συνετρίβη στην Ουκρανία, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, μετέδωσε το πρακτορείο Ιντερφάξ επικαλούμενο πηγές της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας.

Σύμφωνα με το Ιντερφάξ το αεροσκάφος τύπου Μπόινγκ μετέφερε 295 ανθρώπους και εκτελούσε πτήση από το Άμστερνταμ για την Κουάλα Λουμπούρ. Το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών που κατέπεσε στην ανατολική Ουκρανία κατερρίφθη ενώ πετούσε σε ύψος 10 χιλιομέτρων. Στην περιοχή αυτή, η οποία ελέγχεται από τους αυτονομιστές αντάρτες, σημειώνονται σφοδρές μάχες τις τελευταίες εβδομάδες μεταξύ των φιλορώσων και των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Ο Αντόν Γκερασένκο, υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, υποστήριξε ότι το αεροπλάνο κατερρίφθη από έναν πύραυλο εδάφους-αέρος του συστήματος Μπουκ, από αυτούς με τους οποίους η Ρωσία εξοπλίζει τους φιλορώσους αντάρτες. Ωστόσο ο Αντρέι Πουργκίν, εκ των ηγετών της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, διέψευσε ότι οι αυτονομιστές ευθύνονται για τη συντριβή του Μπόινγκ, τονίζοντας στο πρακτορείο Ιντερφάξ ότι οι αντάρτες δεν διαθέτουν ρωσικά πυραυλικά συστήματα Μπουκ.
Ένας σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας είπε ότι το Μπόινγκ 777 της εταιρείας Malaysia Airlines χτυπήθηκε από έναν πύραυλο εδάφους-αέρος του συστήματος Μπουκ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το αεροσκάφος μετέφερε 280 επιβάτες και 15μελές πλήρωμα. Σύμφωνα με πηγή της ρωσικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπλοΐας το αεροσκάφος δεν μπήκε στον ρωσικό εναέριο χώρο όταν ήταν αναμενόμενο και κατέπεσε κοντά στην πόλη Σαχτάρσκ, στην περιοχή του Ντονέτσκ. Διασώστες του υπουργείου αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών της Ουκρανίας μεταβαίνουν ήδη στην περιοχή αυτή. Ένα μέρος της περιφέρειας του Ντονέτσκ ελέγχεται από τους φιλορώσους αυτονομιστές αντάρτες. Όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους της Malaysia Airlines είναι νεκροί, δήλωσε ένας σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας.
photo
photo2
mal1
mal2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...