Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Το στοίχημα της Κυριακής 15/2/2015



Αναλύσεις και εκτιμήσεις των αγώνων που επιλέξαμε.
Οπτικά εύκολα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι. Αν αποφύγετε τις εκπλήξεις, σίγουρα θα πάτε ταμείο. Διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις σημερινές στοιχηματικές απόψεις μας. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε. 



287.        ΜΙΛΑΝ – ΕΜΠΟΛΙ
Η Μίλαν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στα δύο τελευταία ματς και δείχνει να έχει σημάδια ζωής. Η Έμπολι μπορεί να έχει άπειρα Χ όμως με μία νίκη σε 10 ματς τόσο συνολικά όσο και εκτός έδρας η αξία είναι σίγουρα με το καλοπληρωμένο 1,70
290.        ΛΕΙΨΙΑ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Με υπηρεσιακό η Red Bull (5-3-2 εντός με 20-8 γκολ) μετά τις δηλώσεις… ηττοπάθειας του Τσόρνιγκερ, 1-3-2 μετράει στα έξι τελευταία η ομάδα της Λειψίας, ομάδες επιπέδου ΦΣΒ πάντως φέτος τις καθαρίζει. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από την πρώτη εντός έδρας νίκη τους τη φετινή σεζόν (2-1 Νυρεμβέργη), 5-0-5 μετράνε εκτός, περιμένουμε να δούμε την αντίδραση των ποιοτικότατων γηπεδούχων.
306.        ΤΟΡΙΝΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ
Στην καλύτερη της φόρμα η Τορίνο από την αρχή της σεζόν (4 σερί νίκες, 4-5-0 στα εννέα τελευταία) όπου ανυπομονεί και για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Μπιλμπάο. Φουλ επίθεση παίζει και με τον Τζόλα η Κάλιαρι όπου μετράει 7 συνεχόμενα over και 5 διαδοχικά GG στο πρωτάθλημα. Πολύ καλή επιλογή το over 
310.        ΧΕΡΤΑ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
0-2 στη Μάιντζ για τη Χέρτα (4-1-5 εντός) στο ντεμπούτο του Νταρντάι στο τιμόνι της, λογική επιλογή ο άσος της κόντρα στη Φράιμπουργκ (1-4-5 εκτός), έχει όμως και αρκετό Χ το ματς. Χωρίς τους δύο βασικούς επιθετικούς τους οι φιλοξενούμενοι

311.        ΖΥΡΙΧΗ – ΤΟΥΝ
Με το δεξί μπήκε στη χρονιά η Ζυρίχη (5-2-2 εντός με 6/9 over 2,5 και GG), επικρατώντας 1-4 στη δυνατή έδρα της Σεντ Γκάλεν, λίγα πράγματα η Τουν (2-4-3 εκτός) στο 1-1 με την Ααράου, ο άσος στο 1,60 στέκεται αξιοπρεπώς.
312.        ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ
Ισχυρή εντός η Βαγιαδολίδ (7-3-1), υποδέχεται μια ντεφορμέ Αλκορκόν που δέχθηκε οκτώ γκολ στα τελευταία τρία και δύσκολα θα αντέξει, ειδικά όταν η Βαγιαδολίδ έχει σκοράρει εννιά φορές στα τρία πιο πρόσφατα.

319.        ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Ουραγός πλέον η Σαμπαντέλ που μετά από τρεις σερί ήττες με εννιά γκολ παθητικό άλλαξε προπονητή ο οποίος υποσχέθηκε προσήλωση στην άμυνα, κάτι που δύσκολα θα πετύχει σύντομα. Τέσσερις σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ η Σαραγόσα που δεν χάνει αν δεν βρεθεί σε άσχημη μέρα.

329.        ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Τίμια ομάδα η Ράγιο Βαγιεκάνο (2-1-7 εντός), πρώτον δεν φέρνει Χ (μετά από δύο κολλητά στην αρχή μετράει 20 ματς χωρίς ισοπαλία), δεύτερον τα πηγαίνει καλά με τις ομάδες στα μέτρα της αλλά κόντρα σε εκείνες από την 9η θέση και πάνω μετράει 0-1-9. Σε αυτές συγκαταλέγεται η Βιγιαρεάλ (4-5-2 εκτός), θα πάμε με το διπλό.

339.        ΘΕΛΤΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Αξιόλογη ομάδα η Θέλτα (4-3-3 εκτός), αλλά όχι ότι βγάζει μάτια, μετά το σερί της από 10 ματς χωρίς νίκη κέρδισε οριακά 1-0 την Κόρδοβα και πήρε 1-1 στο Σαν Σεμπαστιάν. 1,90  της Ατλέτικο (6-1-3 εκτός) που την προηγούμενη αγωνιστική δάγκωσε στο λαιμό τη Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης (4-0), μοιάζει υπερβολικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...