Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά άφησε «παγοκολόνες» Μέρκελ και Ολάντ!


Μπορεί η Ελλάδα να ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης Ολάντ – Μέρκελ στο Παρίσι, αλλά ερωτήματα στη συνέντευξη Τύπου έθεταν μόνο Γάλλοι και Γερμανοί δημοσιογράφοι.
Η Ελληνίδα δημοσιογράφος όμως, Μαρία Δεναξά από το Mega, βρήκε τρόπο με τη βοήθεια των Γάλλων συναδέλφων της μπει στην αίθουσα και να υποβάλει ερώτηση περί Grexit, σε Μέρκελ και Ολάντ!
Η γερμανική αποστολή είχε βάλει εμπάργκο εξαρχής στους Έλληνες δημοσιογράφους, απαιτώντας να τεθούν μόνο 2 ερωτήσεις από Γάλλους δημοσιογράφους και 2 από Γερμανούς δημοσιογράφους, απαίτηση που έγινε δεκτή, αν και με ενόχληση από το Ελιζέ. Η ανταποκρίτρια του Mega στο Παρίσι συνεννοήθηκε, ωστόσο, με τους Γάλλους συναδέλφους της και μια από τις ερωτήσεις της γαλλικής πλευράς παραχωρήθηκε στην Ελληνίδα ρεπόρτερ, χωρίς βέβαια να το γνωρίζει ούτε η Μέρκελ ούτε ο Ολάντ.
Μετά από την ερώτηση για το Grexit, ο Γάλλος Πρόεδρος δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, ενώ η Γερμανίδα Καγκελάριος είχε «καρφώσει» με το βλέμμα της την δημοσιογράφο. Η Μ. Δεναξά, βγήκε από την αίθουσα πριν καν προλάβει να ακούσει τη μετάφραση των δηλώσεων της Γερμανίδας καγκελαρίου, προκειμένου να μην προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο.
Η απάντηση του Ολάντ, ήταν ότι πρέπει να γίνει το παν- κι από τις δύο πλευρές- ώστε να υπάρξει μια πιο ισχυρή συνοχή στην Ευρωζώνη, ενώ η Α. Μέρκελ τόνισε ότι η πολιτική της Γερμανίας και των άλλων χωρών είναι πως προσπαθούν να διασφαλίσουν την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.

Η Δεναξά έχει ωραίο βιογραφικό, παρότι δουλεύει για το MEGA. Έχει κάνει μια καταπληκτική έρευνα (που θάφτηκε στην Ελλάδα βεβαίως) για το πως η Κομισιόν χρησιμοποιεί πληρωμένα τρόλια να μπαίνουν στα φόρουμ και να προπαγανδίζουν αυτά που θέλουν τα αφεντικά τους. Θα το βρείτε εδώ .. http://soupianews.blogspot.gr/2015/02/trolls.html




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...