Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στην Αττική


Μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και χασίς, αλλά και άλλες ναρκωτικές ουσίες διακινούσε στην Αττική σπείρα που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, που έφτασε ...
στα ίχνη της και αποκωδικοποίησε τις διόδους προμήθειας και διοχέτευσης των ναρκωτικών στην αγορά, ενώ εντόπισε και τους χώρους αποθήκευσής τους.
Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης το τελευταίο τριήμερο σε διάφορες περιοχές της Αττικής, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, συνελήφθησαν τρεις άντρες, ηλικίας 51, 58 και 59 ετών.
Σε έρευνες στις κατοικίες των δραστών, σε οχήματά τους αλλά και σε διαφόρους αποθηκευτικούς χώρους, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και χρηματικά ποσά προέρχονται από τις παράνομες δραστηριότητές τους.
Συγκεκριμένα, στο σπίτι του 59χρονου, σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο (κρύπτη), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 4.584 γραμμαρίων, οκτώ συσκευασίες με κατεργασμένο χασίς (σοκολάτα) βάρους 2.733 γραμμαρίων και λευκή σκόνη βάρους 9,2 γραμμαρίων.
Στην κατοχή, καθώς και σε έρευνα στο σπίτι του 58χρονου και σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, κατασχέθηκαν 7,2 γραμμάρια ηρωίνης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 2.700 ευρώ.
Στο σπίτι του 51χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19,5 γραμμάρια ηρωίνης, κατεργασμένο χασίς βάρους 6,5 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα κινητά τηλέφωνα και οκτώ κάρτες διαφόρων τηλεφωνικών συνδέσεων.
Η εκτιμώμενη εμπορική αξία των ναρκωτικών ουσιών που κατασχέθηκαν ανέρχεται σε 300.000 ευρώ.
Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τους, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...